Научете како да веднаш...

  1. Купи Bitcoin преку PayPal
  2. Купи Bitcoin преку paysafecard
  3. Купи Bitcoin преку кредитна картичка
  4. Купи Bitcoin преку Ukash

Во многу кратко тоа функционира на овој начин: Одете

  1. на http://tinyurl.com/bitcoin-via-paypal

  1. се регистрирате на на сајтот
  2. фонд вашиот профил преку PayPal / paysafecard / кредитна картичка / Ukash
  3. купи 2.-живи липа $ (SLL)
  4. купи Bitcoins со вашите липа $
  5. испратите вашата Bitcoins да вашиот паричник

по подетален опис со слики и совети.

Оди на страницата http :/ / tinyurl.com / Bitcoin-преку-PayPal и се регистрирате сметка.

Само пополнете нешто тука. Вие не треба втор живот сметка.

Активирајте вашиот профил, формира лозинка. Заборавете на 2-ри живот аватар ...

кликнете на депозит, ќе видите опции за исплата.

Кредитна картичка, PayPal, paysafecard, Ukash, SKRILL ...
сето тоа е таму. Едноставно депонира некои пари преку вашиот склопот на начин и следете ги чекорите.

По уплатата ќе видите оваа потврдаекран.

Сега генерира Bitcoin-адреса за да се овозможи тргување евро / долар да SLL даBitcoin.

Директен тргување oд € / $ да Bitcoin не е можно . Ќе мора да оди на пат преку 2.-Живот-Линден $

Глупава правила, но не можам да ја промените :)

Тоа е тоа. Се забавувате со вашите свежи Bitcoins!