Mëso se si për të menjëherë...

  1. Blej Bitcoinnëpërmjet PayPal
  2. Bitcoin BuynëpërmjetPaysafecard
  3. BitcoinBuy nëpërmjet kartës së kreditit
  4. Bitcoin Buy nëpërmjet Ukash

Në shumë të shkurtër ajo punon në këtë mënyrë:

  1. të shkojë në http://tinyurl.com/bitcoin-via-paypal

  1. nënshkruajë deri nëfaqen
  2. Fondillogaria juaj përmes PayPal-it / / Paysafecard kartë krediti / Ukash
  3. blej 2-live bli $ (SLL)
  4. blej bitcoins me Linden tuaj $
  5. dërguar bitcoins tuaja për portofolin tuaj

pas një përshkrim më të detajuar me foto dhe lë të kuptohet.

Shko në faqen http :/ / tinyurl.com / Bitcoin-via-paypal dhe regjistruar një llogari.

Vetëm plotësoni diçka këtu. Ju nuk keni nevojë për një llogari të dytë të jetës.

Aktivizo llogarinë tuaj, të ngritur një fjalëkalim. Harrojeni avatar jetës 2 ...

kliko në depozitë, ju do të shihni mundësitë e pagesës.

Kartë krediti, Paypal, Paysafecard, Ukash, Skrill ...
kjo është e gjitha atje. Thjesht depozitojnë disa të holla nëpërmjet PREFERUAR rrugën tuaj dhe ndiqni hapat.

Pas pagesës tuaj, ju shihni këtë ekrankonfirmimi.

Tani gjenerojë një adresë e-Bitcoin për të mundësuar Euro Trading / dollar për SLL përBitcoin.

Tregtare Direkt nga € / $ për Bitcoin nuk është e mundur . Ju duhet të shkoni rrugës nëpërmjet 2-Jeta-Linden$

rregullavestupid, por unë nuk mund të ndryshojë atë :)

Kjo është ajo. Have fun me bitcoins tuaja të freskëta!